Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vin Domnesc 100% organic
12 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vindem vin 100% organic produs in Ceptura, Prahova din soiuri de struguri domnesti - alb, rose si negru.

Vinul negru - merlot - feteasca neagra - este specialitatea noastra. Este un vin demi-sec de culoare negru - violet inchis, cu arome intense de cirese negre si afine, cu nuante usoare de piper proaspat. Datorita dulcetii strugurilor vinul are o tarie de peste 14,5 grade.

Vinul rose - merlot - feteasca neagra - obtinut prin metoda macerarii, cu note subtile de fructe rosii, zmeura si portocala rosie. Este un vin demi-sec deosebit de culoare roz intens, cu un gust proaspat de petale de trandafir si fructe. Este cu siguranta una dintre specialitatile noastre. Datorita dulcetii strugurilor vinul are o tarie de 14 grade.

Vinul alb - chardonnay - feteasca regala - acest soi nobil de culoare galben pai are nunte fine de floare de tei. Este un vin demi-sec deosebit de special datorita notelor florale. Datorita dulcetii strugurilor vinul are o tarie de 14 grade.

Oricare vin se vinde vrac sau imbuteliat. Pretul unitar este de 12 lei/litru sau 16 lei sticla/0.75 l sau 20 lei/1 l, insa pentru cantitati mai mari se negociaza, astfel pretul unitar scazand considerabil. Pentru cantitati mai mari oferim si transport.
Din Gura in Gura